woensdag 25 februari 2009

Wij zijn terug in Lovina

Hallo iedereen,
Deze morgen waren we al op tijd wakker en na het ontbijt nog wat inpakken en waren we klaar om terug richting Lovina te rijden .
Ik kreeg de verslagen mee van elke dag en ook de noties van al de medicijnen ,nadien kwam er iemand om het vervoer te regelen een ambulance hoefde voor ons niet maar wel een auto waar hij zijn been kon plat leggen als hij zat .
Ik kreeg de rekening alleen maar om te tekenen (gelukkig maar ) en dit was een bedrag van 156.630.000rp en omgerekend is dit zowat € 10.500 dus een heel bedrag en dat is nog maar van de 2 weken kliniek en operatie ,dus iedereen een waarschuwing ga nooit op reis zonder een goede verzekering .
Dus rond 11 uur zijn we vertrokken na afscheid te hebben genomen van iedereen en ze zegde altijd " Robert nakal " Robert is ondeugend en de dokteres zei ,we hebben nog nooit zulke opgewekte patient gehad hier op de Intenational Ward ,ze zullen hem missen en hij misschien de jonge verpleegstertjes ook wel want ze mochten er zijn .
Onderweg kregen we een ferme regenbui in de bergen,gelukkig was in Lovina alles droog en de zon was ook van de partij !!
We zijn eerst tot op het strand gereden en iedereen begroet en zo weten ze dat we terug zijn .
Eerst effe iets gegeten en dan kwamen onze Belgische vrienden eraan en zijn dan naar de kamer gegaan,waar een lekker fruitmand van hun Robert stond op te wachten .
Zij heeft de dokter gebeld en hij was ook al verwittigd door de kliniek en om de 2 dagen moet hij de wond komen verzorgen en hij verteld dat hij in de namiddag als eens langs ging komen en ja een beetje nadien stond hij er en morgen komt hij de wond verzorgen .
Ik denk dat het toch een beetje wat veel was want zijn voet was weer helemaal dik en nu ligt hij uitgeteld op bed ,pootje omhoog .
Dus de volgende dagen is rusten het enige dat hij moet doen en ik denk dat we veel geluk hebben gehad dat we zo snel gereageerd hebben en naar Denpasar zijn gereden of hij had zijn been wel eens kunnen kwijt zijn .
Goed en wel op de kamer belde de mensen van de verzekering al of alles goed verlopen was ,op 3 maart bellen ze terug om alles te bespreken om op 10 maart op onderzoek te gaan terug naar Denpasar en dan zal er door de dokter beslist worden of we in business of gewoon via ons ticket naar huis vliegen ,maar de dokter zei al ,je kan niet zo lang met je been naar beneden hangen je moet met je been omhoog dus we zien wel .
Nu alles rustig aan doen en hopelijk is hij snel beter ,de foto's komen later .
Groetjes Rita

4 opmerkingen:

TANJA EN ERIC zei

Oef, eindelijk zitten jullie terug op je oude vertrouwde plekje !
Probeer er nog ten volle van te genieten !
Hopelijk wordt Robert snel terug de oude.
Weten jullie nu door wat hij gestoken was ?

Hier is't vandaag weeeeral een grijze dag...wordt tijd dat wij ook eens een zonneke te zien krijgen !

Laat jullie maar een keer flink in de watten leggen, na al die toestanden !

In iedere geval nog heel veel beterschap !

Gr,

Tanja & Eric

Rita zei

Hallo Tania & Eric,
Ja eindelijk zijn we terug in Lovina en we proberen er nog van te genieten,maar ik denk niet dat Robert nog zal kunnen zwemmen dit verlof en hopen dat alles ok is als we in september terug komen .
Nee daar wat hij gestoken is weten we n gek er is niets in het bloed te zien ,maar één ding weten we dat we veel geluk hebben gehad dat we direct naar de kliniek in Denpasar zijn gegaan want hij had zijn been wel eens kunnen kwijt zijn.
Hier lekker warm 33 gr stralende zon !!!
Groetjes Rita & Robert

Luc & Maria zei

Bedankt voor al de moeite die u gedaan hebt om ons op de hoogte te stellen van alles en ook weer de prachtige foto's.Wij hopen van jullie nog veel mooie dingen te zien in de toekomst.
Groetjes Luc Maria

Rita zei

Hallo Luc & Maria,
Graag gedaan en hopelijk heb je genoten van de foto's
Rita