dinsdag 24 februari 2009

Update Robert

Hallo iedereen ,
Laatste update vanuit Rumah Sakit " Kasih Ibu " in Denpasar .
Morgenvroeg na het ontbijt gaan we terug richting Lovina ,deze morgen is de dokter de wond terug komen verzorgen en het is weer ietsje beter maar rond de wond nog steeds een heel donker kleur .
Ik geloof dat al de draadjes eruit zijn en nu is het aan de dokter in Lovina om het verder te verzorgen en als het niet de goede richting uit gaat moeten we terug komen en anders verwacht hij ons terug op dinsdag 10 maart dus vandaag 2 weken en 1 week voor we terug naar huis vertrekken .
Ik ben deze morgen naar Matahari shopping mall geweest met de taxi en het was de moeite eens te zien , heel veel kleding was er en beneden ook een Gramedia ( bookshop) ik heb geen boeken gekocht wel een grote kaart van heel Buleleng ,dit is de streek waar wij verblijven in Noord Bali en nadien nog effe hier naar de boekenwinkel want Robert wilde nog een kaart van Java & Sumatra voor we hier weg zijn .
De volgende update is terug vanuit Lovina ,we hebben deze morgen naar het hotel gebeld dat ze de kamer effe een beurt geven want de kamer is 2 weken gesloten geweest .
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen: