donderdag 25 september 2008

Onze eerste dag in Bali

Onze eerste dag in Bali ,nadat we de ticketten hadden zijn we naar Gerda thuis gereden en we voelde ons er direct thuis en het was er zalig vertoeven op het terras een lekker bakje koffie en cakjes ,wat wil een mens nog meer .
We zijn zelfs in de donkere gaan zwemmen en nadien lekker gaan eten en eenmaal thuis nog wat nagekletst en lagen na middernacht in ons bed en s'morgens om 7 uur weer paraat .
Na een lekker ontbijt op het terras zijn we naar het strand van Nusa Dua gereden en gaan zwemmen ,ik wil niemand waterachtig maken maar het was zaligggggggggggggen natuurlijk zien we er nu zowat uit als een kreeft ,voor 30.000rp had je 2 zetels en een parasol voor heel de dag is iets meer dan € 2 .
Het dorpje daar is gekend voor de zeewier , het was juist laag water en zag je de mannen met de wier aan wal komen en dit wordt gebruikt in de cosmetica en wordt bijna allemaal uitgevoerd naar Japan.
Er is een leuk restaurantje en lekker gegeten ook in de namiddag nog pannekoeken met bananen en honing ,moet niet zeggen dat het lekker was zeker .
Het begon al goed was mijn fototoestel al vergeten dus moeten we nog eens terug gaan en tegen de avond was er een huwelijk van een Nederlands koppeltje ( nee Michel , Robert wil nog niet ( lol)
S'avonds weer lekker gaan eten en zo zullen we niet veel afvallen denk ik maar ja de eerste dagen is het altijd effe wennen .
We zijn nu wel op tijd in bed gegaan want we moeten om 4.00 uur opstaan want de taxi komt ons om 4.45 halen want we moeten om 5.20 op de luchthaven zijn om naar Java te vliegen om 6.20 .
Java verschilt een uur met Bali , het is een uur vliegen zo we komen aan om 6.26 Java time .
Wordt vervolgd
Rita & Robert

Geen opmerkingen: