donderdag 25 september 2008

Onze dagen in Yogya

Donderdag 25 september ;
Weer heerlijk geslapen en Winantie was er al vroeg bij deze morgen en ze bracht de Black Rice pudding wat we beide erg lusten en ze is meegegaan als we gingen ontbijten en een tasje thee gedronken , we hebben wat bijgepraat en morgenavond gaan we naar haar thuis ,ze heeft alles opgeschreven zodat de taxi het gemakkelijk kan vinden .

Vrijdag 26 september ;
Na een lekker nachtje te hebben geslapen zijn we weer aan ons ontbijt gegaan...herlijke toast met kaas en jam , ook heerlijk vers fruitsap , banaan , papaya, en ananas , daarbij nog wat nasi goreng en we konden weer even verder.
Dan is Rita in het hotel aan het internet gegaan en ben ik lekker gaan zwemmen , na het zwemmen zijn we dan gaan wandelen en kwamen we in het café Via-via terecht , en hier konden we met onze laptop werken ( WiFi ) natuurlijk moest ons Robertje sito presto de laptop gaan halen in het hotel zodat ons Madam weer haar gangetje kon gaan op de laptop...maar niet getreurt , ondrtussen heeft ons baasje zich tegoed gedaan aan een heerlijke appelstrudel...wat dacht je , dat smaakt hier ook best...ha...ha...
Zo nu hebben jullie leesvoer genoeg voor de volgende dagen want het zal nu wel weer tot dinsdag duren voor ik weer op het internet kan werken via de laptop
Groetjes Rita & Robert














4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Rita en Robert,

Wat klinkt het allemaal weer geweldig. Prachtig weer, lekker zwemmen, lekker eten en genieten van alles om jullie heen.
Jullie zullen inderdaad wel flink rood geworden zijn van de zon, want we hebben tenslotte deze zomer weinig zon gehad.

Ik heb al een paar berichten gestuurd, maar om de een of andere reden worden ze niet geplaatst. Misschien dat het nu wel goed gaat.

Geniet nog even van Java, voordat jullie weer terugvliegen naar Bali.

Liefs, Bea (Incrediladies)

Anoniem zei

Hallo Ome en Tante!
Zo te lezen vermaken jullie je alweer prima daar,met al die lekkere maaltijden en hapjes..tja wie zou zich niet vermaken..
Lekker genieten!!
Nou blijf bloggen,wij kwijlen wel mee met al jullie wel en wee..hahahaha

Nou ome en Tante,veel plezier nog lekker genieten!
dikke kus!!

Rita zei

Hallo Bea ,
Het is ook geweldig en we genieten volop ,strakjes vliegen we terug naar Bali en dan kan de echte vakantie beginnen voor ons .
Doe iedereen de groetjes van ons en we stellen het wel
Rita & Robert

Rita zei

Hallo Chantal & co,
Ja we hebben het niet gemakkelijk hier met het mooie weer en al het lekkere eten,maar we offeren ons dagelijks op hoor .
Strakjes vliegen we weer naar Bali en dan is het nog meer genieten .
Groetjes aan allen
Tante Rita & Ome Robert