zondag 11 januari 2009

Update uit Bali

Hi iedereen,
We zijn nu al effe in Januari en alles is ok hier op een valling na voor ons beide maar alles is al bijna terug normaal met de gezondheid .
Zaterdag 3 januari verjaarde Eka en ik de dag erna ,dus we hebben zoals verleden jaar onze verjaardagen samen gevierd bij hun thuis ,wat had ze weer lekker eten gemaakt en zelfs frietjes dus we hebben lekker gesmuld van alles en deze keer hadden we gezegd de taart is voor onze rekening ,ze koste ons welgeteld € 5 .
Enkele jonge dames die daar dansles volgen kwamen al zingend met een taart bij hun aan , die hebben ook lekker gesmuld van al het lekkere eten .
Nopi de zus van Eka had de kaarsje met 29 en 61 op de taart gezet en we hebben ze samen uitgeblazen ,de taart was heel mooi gemaakt , de biscuit heel lekker, de creme is niet zoals in Belgiƫ maar ja met deze temperaturen hier kan het ook niet anders .
Op mijn verjaardag hebben we het rustig gehouden en enkele dagen nadien was het onze 43 ste huwelijksverjaardag toen zijn we naar het Duits Restaurant gaan eten ,lekker Schweinbraden met gebakken aardappelen met spek en ui ,ook nog een lekker Duits salade erbij en ons buikje was goed rond gegeten .
Het lijkt of we doen hier niets anders dan eten maar soms hebben we echt geen lust en toch denk ik niet dat we veel afgevallen zijn hahaha.
Een paar dagen geleden ook zo wat gaan we nu weer eten ,we zijn nu al bijna 4 maanden hier en soms lust je wel eens iets anders dan Indonesisch ,Robert zei we gaan op de hoek eens eten bij Tropis ,we kwamen eraan en de dame zei welcome Mr Robert en Madame , ja hoe zou dat nu weer komen dat ze Robert zijn naam kennen , zou het niet weten !!!
We kregen eerst een lekker aperitief en aangezien we niet zoveel honger hadden hebben we een soep genomen ik een Pompoen-Tomaten soep op Griekse wijze met korstjes en feta kaas en Robert brocollie soep ,spijtig dat er nog volk in het restaurant zat anders had ik mijn bord uitgelikt !!! zo lekker was het ,we kregen er nog een broodje bij met roomboter dus echt feest want de boter hier die lust ik niet zenne.
Een paar dagen later er weer naartoe en weer die lekkere soep gegeten en de steak moet er ook heel lekker zijn dus dat is voor volgende keer .
Deze middag zijn we nog eens een visje gaan eten dat was ook weeral een tijdje geleden , Robert zei we nemen een grotere en als we het niet op kunnen nemen we het mee voor de volgende dag dus zo gedaan, we hadden een grote vis en natuurlijk nog genoeg voor morgen middag ,die vis koste ons 60.000rp is € 4 .
Nu de vakantie periode voorbij is zijn ook de meeste toeristen terug naar huis en wordt er hier weer veel geklaagd door de dames aan het strand ,ook in het hotel is het erg rustig geworden nu en best goed vinden we .
Hier onder zien jullie de foto's van de verjaardag van Eka en mij
Groetjes
Rita & Robert

Geen opmerkingen: