vrijdag 10 oktober 2008

Nieuwtjes van de laatste dagen


Hier weer eens een berichtje van ons ,verleden week zijn we de nieuwe Hardy's ( supermarkt ) eens gaan verkennen en dit begint al helemaal een Westers tintje te krijgen ,alleen de prijzen zijn wel Oosters .
Hier heb je 2 karen vol daar je er maar ééntje hebt in België voor dezelfde prijs ,ze waren zeker met 5 personen aan het helpen inladen en 2 mannen brachten het naar de auto ,die dachten zeker dat zijn mensen die hier komen wonen omdat ze zoveel kochten .
We moeten nog eens terug want hebben de verdiepingen nog niet gedaan .
Maandag is Robert met de driver Gede naar Denpasar kennissen van in het zwembad in Brasschaat gaan ophalen en ze waren rond 19.30 in het hotel en eerst effe een frisse duik genomen en dan zijn we gaan eten met ons vieren .
s'Morgens lagen hun nog goed te slapen als we gingen ontbijten en we hebben toch maar beslist om een bromfiets per maand te huren dus wij op zoek naar de man die ons in Maart vertelde je kan een bromfiets huren voor 20.000rp per dag als je het een maand neemt .
Dus wij weg en waar hij gewoonlijk staat daar was niemand ,dus we gaan wat verder maar snikheet en ik ben dan al zo een wandelaar en zijn eerst iets gaan drinken bij restaurant Bu ,we hebben daar in Maart ook al eens geweest .
Nadien wij verder en plotseling stopt er een Bemo ( traditioneel busje ) en zit toch wel die man van die bromfietsen verhuur erin en hij herkende ons en zei ik kom deze avond rond 18.00 .
We waren nog aan het zwemmen om 17.00 uur en daar was hij al en en ja voor dezelfde prijs als verleden jaar 20.000rp per dag is €1,50 dus 600.000rp per maand = € 44 .
De dag erna zijn we met hem naar een huisje gaan zien om te huren ,ik wist al op voorhand dat dat niks voor Robert is zo stil en eenzaam ,tegen wie moet hij dan praten en mopjes vertellen ,maar we zijn toch eens gaan zien, natuurlijk met de brommer en toch nog wel een roze zeker en mijn helm ook .
Wij volgde hem en langs enkele stille straatje kwamen we aan het huisje ,het zijn eigenlijk 6 kamers met keuken en mooie slaapkamer ,zonder airco en ja dan is het al afgeblazen bij mij maar het was er niet heel warm binnen omdat je de zeewind had en het was heel fijn gevoel .
De dame die instaat voor de onderhoud was erg vriendelijk en nu blijkt het dat ze de zuster is van de vrouw die 10 jaar geleden fruit verkocht toen we hier waren en de schoonzus van onze massage dame ,dus het klikte direct .
Er was een mooi zwembadje maar Robert moest toch ook toegeven dat het veel te eenzaam was voor hem maar je weet nooit als we eens van de algemene rust willen genieten.
Het hotel is niet veel duurder dus kunnen we beter hier blijven vind ik .
s'Avonds zijn we bij Bu gaan eten en was heel lekker,nu zijn ze drie dagen gesloten omdat er een sterfgeval was in de familie ,dus zondag gaat het pas terug open .
Zo dit was het weer en ben er één van de dagen weer terug .
Foto's weer hieronder te vinden
Groetjes Rita & Robert

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Rita en Robert,

Ik heb jullie blog weer gelezen en de foto's bekeken. Ben toch wel een beetje jaloers hoor. Wij hadden ook het plan om nog een weekje naar de zon te gaan, maar geen vliegtuigstoelen meer vrij, dus voor ons geen zonvakantie meer dit jaar. Morgen moeten we weer aan het werk.
Wat ontzettend leuk dat de mensen jullie meteen weer kennen. Het lijkt me allemaal zo gemoedelijk daar.
Kan me voorstellen dat jullie niet een in huis willen waar geen airco aanwezig is. Veel te warm.

Tot de volgende keer!

Groetjes, Bea (incrediladies)

Rita zei

Hi Bea,
Denk dat er wel meer jaloers zijn op dit lekker lui leventje hier op Bali !!!
Zo er zit geen zonvakantie in voor jullie dit najaar maar dit weekeinde was toch mooie weer in Nederland en België dacht ik .
Nee hoor geen huisje zonder airco voor mij ,best fijn om wat in de koelte te slapen
Groetjes Rita

Anoniem zei

Hallo Ome en Tante,

Wat hebben jullie toch een WERELDLEVENTJE he?
Jeetje als we dit zo allemaal lezen,gaan w enog net niet kwijlen,en alles en iedereen is zo vriendelijk daar.een echt paradijsje,leuke foto's weer,zeker die met tante rita op de scooter haha echt stoer! en ome robert op die roze schooter hahah,gweldig gezicht maar voor jullie een superuitkomst!
Nou blijf bloggen en foto's maken wij ''genieten '' met jullie mee!

xxx chantal

Rita zei

Hallo Chantal ,
Nu weten we hoe alles is hier van verleden jaar toen was het nog allemaal een beetje nieuw en het blijft genieten .
Ja vond het ook een super de kleur voor de scooter van Ome Robert een echte mannenscooter hahaha.
Ik mag hier niet rijden ,ik weet niet waarom maar hij wel denk ik.
Groetjes Tante en Ome