zaterdag 8 november 2008

Nieuws van de laatste dagen

Het is weeral enkele weken geleden dat ik nog iets op de blog geschreven heb, dat wil niet zeggen dat we niets beleven of zo ,we doen het rustig aan en genieten volop .
Alles gaat hier goed en we maken ons zeker niet druk , alles pelan-pelan= rustig aan .
Onze dagindeling is zowat hetzelfde elke dag ,eten en dan een duik in het zwembad en ik kijk dan de mailtjes na en beantwoord ze als ik het niet te warm krijg want tussendoor moet ik wel eens het zwembad induiken om wat af te koelen .
Zo rond 10.30 gaat Robert naar het strand voor zijn dagelijks praatje met de vrouwen die sarongs en fruit verkopen ,nadien rijdt hij naar de Balinese bakker om wat koffiekoeken en appelgebakje en dat dan met een lekkere Bali koffie ,lekker hoor.
Na de middag doet Robert soms een dutje en ik lees wat of bekijk de Gazet Van Antwerpen online zodat ik van alles op de hoogte blijf wat er zoal in België en in de wereld gebeurd .
Als hij zijn schoonheidslaapje gedaan heeft is het terug zwemmen tot dat het etenstijd is en nadien nog effe naar het strand eens kijken wie er zoal is ,het zijn gewoonlijk altijd dezelfde mensen ,maar je vind altijd wel iemand om een klapje mee te doen.
Soms rijden we in de voormiddag ergens heen met ons bromfietsje , een paar dagen geleden hadden we van de eigenaar van het restaurant een prachtige VCD gekregen over Buleleng , dit is het grootste deel van noord Bali , mooie zichten en allerhande informatie over de streek .
De dag nadien zijn we gaan zoeken naar het bureel van de toeristische dienst in Singaraja ,dit is zo'n 15 km van Kalibukbuk ( onze thuishaven ) , Robert wist ongeveer waar het was en we passeerde een heel groot gebouw en zag nog juist Pariwisata staan , ik wist dat dit toerisme bedoelde , dus wij met ons brommertje daar binnen gereden en voor de deur geparkeerd .
Er was juist een ceremonie bezig , we spraken een man aan die voor het gebouw stond ,die ging snel iemand uit de ceremonie halen , eerst kwam er een man naar buiten, die bekeek ons met een snelle blik , hij zal gedacht hebben oei dat zal hier wel in het Engels moeten en keerde snel terug naar binnen , nadien kwam er een mooie jonge dame naar ons " Agung " genaamd, zij bracht ons naar de achterkant van het gebouw waar we werden ontvangen in haar prachtig bureel ,de inkomdeur was volledig in houtsnijwerk , prachtig .
We hadden een goed gesprek met haar over wat we met Arjuna in België deden , we vertelde over die mooie VCD die we hadden mogen lenen van onze man van het restaurant , we kregen er direct één mee en ook nog allerlei andere documentatie over de omstreken hier .
Zo zijn jullie weer eventjes op de hoogte van onze fijne tijd die we hier hebben .
Volgende week moeten we voor de eerste keer naar de Immigratie gaan dus jullie horen wel of we mogen blijven .
Groetjes Rita & Robert

Geen opmerkingen: