vrijdag 14 november 2008

Groetjes uit Bali

Hier weer wat nieuws uit Bali ,
Nog altijd mooi weer en heel warm ,de lokale mensen klagen ook dat het zo warm is en wij duiken natuurlijk tussendoor het zwembad in of wat in onze koele kamer in de namiddag .
Het is hier weer heel rustig geworden ,onze Nederlandse buren zijn deze morgen vertrokken en een paar Belgen ook dus we hebben het zwembad weer voor ons alleen ,nee grapje het was fijn om tussendoor een klapje te doen met hun, hangend in het zwembad .
Dinsdag is de Ambassadeur met zijn vrouw hier geweest en de papieren voor de Visum verlenging zijn weeral in orde ,vandaag of maandag zullen we onze reispas terug hebben en kunnen we weeral een maand hier blijven .
De prijs is nog hetzelfde als verleden keer 250.000rp pp ,is €17 ,onze € doet het heel goed en we krijgen elke dag meer rupiah's voor onze €.
Van 12.000rp voor € 1 krijgen we nu al bijna 15.000rp dus voor ons wordt alles nog goedkoper en we zijn hier nog vier maanden dus de ATM ( geldautomaat ) doet hier goed dienst voor ons want we gaan om de 2 dagen een aantal miljoenen ( wel te verstaan roepiah's ) afhalen ,want het kan snel omslagen en dan hebben we wat reserve voor de slechte tijden .
Morgen ga ik weer naar een crematie ,in februari was de man gestorven en nu zijn echtgenote ,allemaal wel heel toevallig en de vrouw die nu gestorven is staat nog bij op de foto's toen haar man gecremeerd werd .
Ik ga nu niet zoveel foto's maken als verleden keer maar ja je weet nooit en ik neem in alle geval mijn reserve batterij mee want verleden keer was mijn batterij helemaal leeg .
Zo een fijn weekend allen en tot binnen een paar dagen .
Hieronder nog wat foto's van deze morgen
Rita & Robert

Geen opmerkingen: